projectaanvragenVoor de projectencall van VEZN van 1 juni 2013 zijn in totaal 7 projectaanvragen en 11 projectideeën ingediend.  Deze projectideeën en projectplannen zijn voorgelegd aan de Raad van Advies (RvA)van VEZN en zij hebben hun advies uitgebracht.

Vervolgens zijn de projectaanvragen en projectideeën besproken in de programmacommissie. Vertegenwoordigers van het NIVEL, Zorgbelang, CZ en Coöperatie VGZ  maken hiervan deel uit.
De contactpersonen zijn op de hoogte gebracht van het besluit over hun projectaanvraag of projectidee. Wij zullen hier op een later moment over communiceren op de website.

Wilt u ook een projectaanvraag indienen? Dat kan! Kijk eens rond op de  website. Hier kunt u alle informatie vinden over de projectaanvraag procedure. De volgende deadline voor het indienen van projectaanvragen is 1 oktober 2013.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!