inzet-ondersteuningsgeldenIn Zuid-Nederland werken zorgverzekeraars CZ en Coöperatie VGZ (VGZ) samen ten aanzien van de inzet van de ondersteuningsgelden.  CZ en VGZ zijn deze samenwerking aangegaan om de ondersteuningsgelden zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN) is onderdeel van CZ en VGZ en zet zich in voor de versterking van de eerstelijnsgezondheidszorg in de regio Zuid-Nederland .  Met Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland willen CZ en Coöperatie VGZ  door middel van projectfinanciering stimuleren dat de ondersteuningsgelden meer bijdragen aan regionaal relevante ontwikkelingen in de zorg.  

Op deze website staat nog veel meer informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!