nieuwe-websiteVanaf heden is onze nieuwe website www.versterkingeerstelijn.nl online. Op deze website kunt u meer informatie vinden over de inzet van de ondersteuningsgelden. U kunt hier bijvoorbeeld alles lezen over de werkwijze, het werkgebied, de doelgroepen en het indienen van projectaanvragen.

Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren, niet alleen op onze website, maar ook via onze digitale nieuwsbrief die eens per kwartaal verschijnt. Wilt u zich aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Binnenkort kunt u deze website bovendien alle projecten vinden die wij financieren vanuit de ondersteuningsgelden. Wij houden u op de hoogte!

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!