Oproep ZonMW voor subsidieaanvragen Programma "Op één Lijn"

Voor de derde ronde van programmalijn 3, Competenties van samenwerken, is €500.000,- beschikbaar voor zo'n 5 tot 6 projecten. Tot dinsdag 24 september 15.00 uur kan een subsidieaanvraag worden ingediend. Zowel voorstellen voor beschrijvend onderzoek, voor onderzoek naar oorzaak-gevolg-relaties als voor projecten gericht op het (door)ontwikkelen van meetinstrumenten komen voor subsidie in aanmerking.

Op één lijn

Het programma Op één lijn ondersteunt de ontwikkeling van stevige organisatiestructuren in de zorg rond samenwerking dichtbij huis. Er zijn drie programmalijnen. Deze subsidieoproep behoort tot programmalijn 3, dat gericht is op de invloed van de 'zachte' (gedragsmatige) factoren op samenwerking en uitkomsten van zorg in de eerste lijn. Specifiek gaat het om: samenstelling en functioneren van teams & samenstelling en functioneren van sociale netwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier het programma en de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!