Voor de versterking van ons team binnen Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN), onderdeel van zorgverzekeraars VGZ en CZ dat zich inzet voor de versterking van de eerstelijnsgezondheidszorg in de regio Zuid-Nederland, zijn wij op zoek naar een

Coördinator Taskforce Eerstelijnszorg

[fulltime, 34 uur]

In jouw werk als Coördinator ondersteun je de uitvoering van het projectenprogramma van VEZN op procesmatig, financieel economisch en juridisch vlak. Onder verantwoordelijkheid van zorginkopers van VGZ en CZ, coördineer jij de projectaanvragen vanuit een concreet en helder kader. Jij monitort de financiering van de projecten en bereidt besluiten voor die VEZN neemt. Jij krijgt de kans om met veel partijen, zoals het team Ondersteuning Zorgvernieuwing, van de verschillende organisaties samen te werken. Omdat het hier om een project gaat, bieden wij je in eerste instantie een contract voor een jaar aan.

Geïnteresseerd? Bekijk dan hier de volledige vacaturetekst en reageer snel!

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!