Voor de projectencall van VEZN van 1 oktober 2013 zijn in totaal 25 nieuwe aanvragen ingediend. Het gaat hierbij zowel om projectaanvragen als projectideeën.

Deze aanvragen worden op donderdag 14 november worden voorgelegd aan de Raad van Advies (RvA). Vervolgens worden de aanvragen op woensdag 20 november besproken in de programmacommissie. Vertegenwoordigers van het NIVEL, Zorgbelang, CZ en Coöperatie VGZ maken hiervan deel uit. De contactpersonen worden voor 1 december op de hoogte gebracht van het besluit over hun projectaanvraag of projectidee.

Wilt u ook een projectaanvraag indienen? Dat kan! Kijk eens rond op de website. Hier kunt u alle informatie en het projectaanvraagformulier vinden. Dit formulier dient alle benodigde informatie te bevatten en bestaat uit maximaal uit 10 A4-tjes. De volgende deadline voor het indienen van projectaanvragen is 1 februari 2013.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!