Onze website www.versterkingeerstelijn.nl is nu al enige tijd online. Bent u op zoek naar meer informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden? Bezoek dan eens onze website zodat u alles kunt lezen over bijvoorbeeld onze werkwijze en het indienen van projectaanvragen. Hierbij nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Op dit moment zijn wij ook bezig om meer informatie over projecten  op de website te publiceren. Binnenkort kunt u op de website informatie vinden over de projecten die wij financieren vanuit de ondersteuningsgelden. Wij houden u op de hoogte!

Mocht u op de website zaken tegenkomen die niet kloppen of beter kunnen dan horen wij dat graag van u. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de website te verbeteren.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!