Vanaf 1 januari 2015 is de procedure voor het aanvragen van een projectsubsidie vanuit VEZN gewijzigd. Projectaanvragen voor de financiering van missie- en visietrajecten of lokale implementatieprojecten kunnen gedurende het gehele jaar worden ingediend. Wij streven hiermee een snelle doorlooptijd na. 

Projectaanvragen voor de financiering van regionale projecten kunnen op 3 momenten gedurende het kalenderjaar worden ingediend. De deadlines voor 2015 zijn: 1 februari , 1 juni en 1 oktober.

3 soorten projecten

Soort project Omschrijving Max. budget Doorlooptijd
Missie- en visietraject Missie- en visietrajecten gericht op samenwerking binnen 1e lijn en/of met de 0e en 2e lijn. € 5.000 Max. 3 weken
Lokaal implementatieproject Implementatieproject gericht op het oplossen van lokale problematiek door het implementeren van best practices of een innovatief idee. € 15.000 Max. 4 weken
Regionaal project Regionaal implementatieproject gericht op het invoeren van elders ontwikkelde best practices en het oplossen van algemene problematiek of een innovatief project gericht op specifieke problematiek in de regio. € 100.000 Max. 6 weken

Wie kunnen een projectaanvraag indienen?

De onder de beleidsregel vallende eerstelijns disciplines (huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, eerstelijnspsychologen, oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, logopedisten, apothekers en diëtisten) die werkzaam zijn in Zuid-Nederland kunnen zelf een projectaanvraag indienen. Daarnaast kunnen ook zorggroepen en regionale beroepsverenigingen in deze regio en ROS Robuust (allen met mandaat van de betrokken disciplines) een projectaanvraag indienen.

Meer informatie?

Kijk op onze website of neem contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op!

 

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!