Jij ondersteunt het projectenprogramma op procesmatig, financieel economisch en juridisch vlak om zo de eerstelijns zorg in Zuid Nederland te helpen versterken.

Jouw werk

Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN) is onderdeel van VGZ en CZ dat zich inzet voor de versterking van de eerstelijnsgezondheidszorg in de regio Zuid-Nederland. Met projectfinanciering stimuleert VEZN dat ondersteuningsgelden effectief bijdragen aan regionale ontwikkelingen in de zorg. CZ en VGZ zijn deze samenwerking aangegaan om de ondersteuningsgelden zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Met deze financiering wordt eerstelijnszorg versterkt, onder andere door multidisciplinaire samenwerking binnen de gehele eerstelijnszorg te stimuleren. De ondersteuningsgelden worden ingezet namens alle zorgverzekeraars in Nederland.

In jouw werk als Assistent Zorginkoper ondersteun je de uitvoering van het projectenprogramma van VEZN op procesmatig, financieel economisch en juridisch vlak. Onder verantwoordelijkheid van Zorginkopers van VGZ en CZ, coördineer jij de projectaanvragen vanuit een concreet en helder kader. Jij monitort de financiering van de projecten en bereidt besluiten voor die VEZN neemt. Omdat het hier om een project gaat bieden wij je in eerste instantie een contract voor een jaar aan.

Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Voor jouw werk kom je regelmatig over de vloer bij andere afdelingen binnen Coöperatie VGZ en CZ. Buiten onze muren heb je veel contact met het zorgveld. En uiteraard werk je nauw samen met je directe collega's van de afdeling Integrale Zorginkoop. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, maakt het team jou beter, samen dragen jullie bij aan betere zorg.

Interesse

Klik dan hier voor meer informatie en reageer!

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!