Op 1 oktober a.s. staat de deadline van de laatste projectencall van VEZN voor 2015 gepland. Het gaat hierbij om het indienen van aanvragen voor regionale implementatieprojecten ter versterking van de eerstelijnszorg. Bent u op de hoogte van onze projectaanvraag procedure en de projectcriteria en voorwaarden en denkt u dat uw project in aanmerking komt voor een bijdrage van VEZN? Aarzel dan vooral niet om een aanvraag in te dienen.

Regionale implementatieprojecten zijn gericht op het invoeren van elders ontwikkelde best practices en het oplossen van algemene problematiek of een innovatief project gericht op specifieke problematiek in de regio. Projecten die gefinancierd worden vanuit de ondersteuningsgelden sluiten bij voorkeur aan op de thema’s van het betreffende jaar. De thema’s voor 2015 zijn: basis GGZ, ouderenzorg, substitutie, zelfmanagement, wijkgerichte zorg en wijkverpleging.

Wist u dat projectaanvragen voor de financiering van missie- en visietrajecten of lokale implementatietrajecten sinds 1 januari 2015 gedurende het gehele jaar worden ingediend kunnen worden? Hier vindt u meer informatie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!