Voor de projectencall van 1 oktober 2015 zijn in totaal 7  projectplannen en 1 projectidee ingediend bij Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN). Deze projecten zijn voorgelegd aan de Raad van Advies en de programmacommissie. Resultaat van de derde en laatste call van dit jaar: drie projecten zijn direct goedgekeurd en bij drie projecten wachten we nog op aanvullende informatie (naar aanleiding van vragen en opmerkingen uit de RvA en PC). Het projectidee is helaas afgekeurd.

In de Raad van Advies van VEZN zijn alle bij de beleidsregel betrokken eerstelijns beroepsgroepen vertegenwoordigd. Zij hebben over de ingediende projecten een advies uitgebracht. Vervolgens zijn de projecten met het advies van de Raad van Advies besproken in de programmacommissie. Vertegenwoordigers van het NIVEL en Zorgbelang en de vertegenwoordigers van CZ en VGZ maken hiervan deel uit. De projectaanvragers zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de uitkomsten van de projectencall.

Wist u dat?

Wist u dat u op onze website informatie kunt vinden over de projecten die worden gefinancierd vanuit VEZN? Nog niet alle projecten zijn gepubliceerd, maar er wordt hard aan gewerkt om alle projecten die in 2014 en 2015 zijn gehonoreerd vanuit VEZN in januari op de website te plaatsen. Hier ziet u alvast een voorproefje; aan de linker zijde kunt u kiezen voor de projecten van de regio Zuid-Nederland.

Aanvraag indienen?

Wilt u ook een projectaanvraag indienen? Dat kan! Op onze website vindt u alle informatie over de projectaanvraag procedure en de projectcriteria en voorwaarden. Tevens kunt u hier het projectaanvraagformulier downloaden.

Projectaanvragen voor de financiering van missie- en visietrajecten of lokale implementatieprojecten kunnen gedurende het gehele jaar worden ingediend. Projectaanvragen voor de financiering van regionale projecten kunnen op 3 momenten gedurende het kalenderjaar worden ingediend.

De deadlines voor het indienen van projectaanvragen voor regionale projecten 2016 zijn:

  • 1 februari 2016
  • 1 juni 2016
  • 1 oktober 2016

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!