Wist u dat de projecten die worden ondersteund vanuit de ondersteuningsgelden te vinden zijn op de projectenwebsite van Versterking Eerstelijn.nl? Wij hopen u met de gepubliceerde projecten te inspireren en willen op deze manier graag de uitwisseling van ervaringen stimuleren.

Projectenwebsite

Op de projectenwebsite staan projecten die worden ondersteund vanuit de ondersteuningsgelden in de regio’s Noord-Holland Noord, Zuid-Holland Zuid & Midden Holland en Zuid-Nederland. Nieuwsgierig? Op de projectenwebsite kunt u zoeken op projectnaam, status, thema’s, betrokken eerstelijns zorgverleners, regio en/of gemeente. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle projecten te bekijken.

Meer weten?

Heeft u een interessant project gevonden waar u graag meer over zou willen weten? Bij alle projecten staat onze contactinformatie opgenomen. Wij brengen u graag in contact met de betrokkenen van het betreffende project.

Ter inspiratie

Hierbij ter inspiratie alvast een aantal projecten uit de verschillende regio’s:

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!