Projectaanvragen voor de financiering van regionale projecten kunnen op drie momenten gedurende het kalenderjaar worden ingediend. De deadlines voor de projectencalls van 2017 kunt u terugvinden op onze website.

De deadlines voor het aanvragen van financiering voor regionale projecten voor 2017 zijn:
1 februari 2017
1 juni 2017
1 oktober 2017

Daarnaast kunt u ook gedurende het kalenderjaar een aanvraag doen voor missie- en visietrajecten of voor lokale implementatieprojecten. Voor meer informatie over deze mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website. Ook vindt u op deze website informatie over alle projecten die worden gefinancierd vanuit VEZN.

Denkt u dat uw project in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit VEZN? Aarzel dan vooral niet om hiervoor een projectaanvraag in te dienen! Bezoek onze website www.versterkingeerstelijn.nl, ga naar uw regio en vind hier alle informatie over de projectprocedure, criteria en voorwaarden. Tevens kunt u hier het projectaanvraagformulier downloaden.

hoofdplaatje trendd

Welkom!

Welkom op de website van VGZ Versterking Eerstelijn Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Op deze website vindt u informatie over de inzet van de ondersteuningsgelden in deze regio. Wilt u regelmatig op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen binnen VGZ Versterking Eerstelijn en de eerstelijnszorg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter!