Ziet u kansen voor innovaties of verbeteringen van de zorgverlening aan een bepaalde doelgroep? Misschien bestaat er een subsidie die uw idee uitvoerbaar maakt. Kijk eens bij de ZorgSubsidieKalender, met subsidiemogelijkheden voor Zorg en Welzijn.

In deze online database staan meer dan 600 actuele subsidies en fondsen. Hier kan maanden van tevoren worden bekeken welke subsidiedeadlines er aan komen, zodat projectaanvragen tijdig kunnen worden voorbereid.

Wat vindt u zoal in de SubsidieKalender? Bijvoorbeeld: ziektegerelateerde fondsen zoals de Stichting Astmabestrijding of de Hartstichting. Daarnaast ziet u regelingen die zich richten op specifieke doelgroepen zoals het fonds Psychische Gezondheid of het Nationaal Ouderenfonds. Ook is er regelmatig geld beschikbaar voor praktijkgerelateerd wetenschappelijk onderzoek via ZonMw en vermogensfondsen.

Nieuwsgierig geworden naar deze regelingen en handige tips voor prijswinnende projectplannen? Kijk eens naar de mogelijkheden op www.zorgsubsidiekalender.nl