Heeft u de procedure projectaanvraag en de projectcriteria en voorwaarden al bekeken? Wij raden aan deze door te nemen voordat u een projectaanvraag bij ons indient.

Download hier het projectaanvraagformulier en het format begroting project aanvraag. Projectaanvragen kunnen verzonden worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP: De projectaanvraag dient alle relevante informatie te bevatten en bestaat uit maximaal 10 A4-tjes.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie kan u ondersteunen bij het schrijven van een projectaanvraag?

Voor een positieve beoordeling van een projectaanvraag is het van belang dat de projecten van voldoende kwaliteit, en de ideeën maatschappelijke relevant zijn. Onze ervaring leert dat de projectideeën goed kunnen zijn, maar onvoldoende concreet zijn beschreven in de projectaanvraag waardoor ze worden afgewezen. Het ontbreken aan kennis en ervaring om een projectaanvraag te schrijven kan mogelijk een van de redenen zijn.

VEZN komt graag tegemoet aan de behoefte aan begeleiding bij het schrijven van een projectaanvraag. U kunt hiervoor contact opnemen met Ros Robuust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Robuust kan u ondersteunen met:

Scherp en specifiek krijgen van uw projectidee
Robuust kan samen met u (en uw samenwerkingspartners) uw projectidee verkennen, expliciteren en adviseren over de concretisering van het idee in doelstellingen en activiteiten. Afhankelijk van uw vraag wordt gekeken naar de begeleiding die mogelijk is. U blijft zelf verantwoordelijk voor het schrijven en de inhoud van uw projectaanvraag.

Workshop
Robuust verzorgt een workshop die ondersteunend is bij het schrijven van een projectaanvraag. Door een combinatie van informatie-verstrekken en actief aan de slag gaan met uw projectidee, kunt u het fundament van een goede aanvraag leggen. Juist door het reviewen van elkaars idee gaat de kwaliteit met sprongen vooruit Na afloop van de workshop heeft u op 1 A4 de belangrijkste onderdelen van uw aanvraag al uitgeschreven die dan verder individueel kunnen worden uitgewerkt. Verdere informatie over de workshop met data en aanmeldmogelijkheden vindt u hier.

Aan bod komen:

  • Algemene kenmerken van een VEZN aanvraag: wie zijn erbij betrokken.
  • Belangrijke begrippen en voorwaarden
  • Wat is de essentie van een projectaanvraag
  • Begroten
  • Toegekend en dan...

Voor nadere informatie en/of als u graag ondersteuning wilt bij het opmaken van de aanvraag stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over Robuust vindt u op www.rosrobuust.nl.